Page 84 - GREC14N_RHO_03
P. 84

Foodism | Restaurants
                                                                                        RHO

       Chef Michael Marthas of Cuvée Restaurant                        Auvergne

                                                  Ergon, In Camera Hotel





























        RHODES                                                      pork enveloped in handmade filo
                                                                    pastry, desserts and selective wines,
        ALEXIS 4 SEASONS                                            and offers a great gastro experience.
        The philosophy of the dishes is   το χταπόδι carpaccio και τα μύδια   Don’t miss the live music evenings.
        simple: preserving gastronomic   σε ούζο. Rhodes Τown, +30 22410   Στην πέτρινη αυλή του θα
        traditions with a “twist” while   29347                     δοκιμάσετε ιδιαίτερες γεύσεις, όπως
        also using the finest quality                               φιλέτο λαβράκι με πουρέ σέσκουλου,
        ingredients, carefully selected from   AMBROSIA RESTAURANT   παντζαροσαλάτα με καρύδια,
        all regions of Greece; a more modern   Ambrosia brings all the cuisines   χοιρινό τυλιγμένο σε χειροποίητο
        interpretation of classic recipes. Η   of the world to the table, prepared   φύλλο, γλυκά και εκλεκτούς οίνους
        φιλοσοφία των πιάτων είναι απλή:   with the finest ingredients and   που απογειώνουν τους γευστικούς
        διατήρηση της γαστρονομικής   exceptional skills, blending aromas   κάλυκες. Μη χάσετε τις βραδιές
        παράδοσης σε «πειραγμένη»     and colours into an outstanding   ζωντανής μουσικής. Rhodes Town,
        εκδοχή, με τα πιο εκλεκτά υλικά   gourmet and aesthetic creation that   +30 22410 76100, auvergnecafe.gr
        και κλασικές συνταγές σε μοντέρνα   looks like a work of art. Φέρνει
        εκτέλεση. Medieval Town, +30 22410   τις κουζίνες όλου του κόσμου   BLUE FIN RESTAURANT
        70522, alexis4seasons.com     στο πιάτο, με εκλεκτές πρώτες   For every lover of sea delicacies and
                                      ύλες και αριστοτεχνική εκτέλεση,   fresh fish, Blue Fin restaurant offers
        ALEXIS FISH RESTAURANT        αναμειγνύοντας υλικά, αρώματα και   a journey through Mediterranean
        A veritable seafood paradise   χρώματα, σε ένα τέλειο γευστικό   flavours and sophisticated appetisers
        featuring timeless and favourite   και οπτικό αποτέλεσμα που θυμίζει   in a relaxed ambiance next to the sea.
        classic recipes – such as its legendary   έργο τέχνης. Lindos, +30 22440   Για τους απανταχού λάτρεις των
        lobster – as well as new versions of   31804, lindostreasures.com  θαλασσινών απολαύσεων και του
        dishes such as octopus carpaccio and                        φρέσκου ψαριού, εδώ θα γευτείτε
        mussels in ouzo. Ο παράδεισος των   AUVERGNE CAFE           μεσογειακά πιάτα και φίνα ορεκτικά,
        θαλασσινών, με παλιές, κλασικές,   The place welcomes you in its   σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον
        αγαπημένες συνταγές –όπως ο   imposing pebbled yard serving   δίπλα στο κύμα. Aquagrand Exclusive
        θρυλικός αστακός του– αλλά και   delicacies as sea bass fillet with chard   Deluxe Resort, Lindos, +30 22440
        νέες εκδοχές πιάτων, όπως είναι   purée, beetroot salad with walnuts,   49100, aquagrand.gr

        84   GREC14N   S/W 2018-19
   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89